Gradska vlast nije željela sudjelovati u jučerašnjoj emisiji HRT-a “Otvoreno”

Pogledajte i poslušajte kako je prošla jučerašnja emisija “Otvoreno”, koja pitanja se kao problemi postavljaju dug niz godina, gdje prof. Anđelko Akrap uz ostale naše vodeće demografe upozorava i objašnjava zbog čega je došlo do nacionalnog demografskog sloma, koje su prijetnje u smislu urušavnja svih sustava, te koja su se pitanja još otvorila, a sve vezano i uz aktualna događanja oko zagrebačke demografske mjere roditelj odgojitelj.

Na poziv voditelja Mislava Togonala nitko iz ekipe Možemo! nije bio spreman sudjelovati u emisiji.

Poveznica na cijelu emisiju HRT-a “Otvoreno”:

https://m.youtube.com/watch?v=VAlXpu339Uw&feature=share

HURO

3 thoughts on “Gradska vlast nije željela sudjelovati u jučerašnjoj emisiji HRT-a “Otvoreno””

  1. Ovime su samo potvrdili da im uopće nije stalo ne samo do korisnika RO već do demografije te slijedom toga i svih građana RH. To je način kako oni zamišljaju vođenje grada i/ili države. Možemo pred javnošću razgovara samo sa onima koji odgovaraju njihovim uvjerenjima i politikama, no to samo jača uvjerenje sviju da je projekt Možemo i Tomašević bio velika izborna greška.

  2. Kaže Promašević da treba biti više vrtića i više djece u vrtićima. Slažemo se. Prvo omogući uvjete, izgradi te iste vrtiće i poštuj preuzete obveze, ovako ti nitko ne vjeruje. Ana Marija Berbić Lacko i prof. Akrap na nivou, svaka Vam čast. Nema odustajanja

Odgovori